O nas.

Kaj imate lahko vi od tega, da smo drugačni?

Odlični pravniki

Prilagojene rešitve

Mreža partnerjev v tujini

Za vas odločilna dodana vrednost pa je naš pristop, s katerim »imamo prav, kadar razmišljamo na ustvarjalen način.« S tem je mišljena naša sposobnost kombiniranja v vse smeri, da tako najdemo najboljšo rešitev. Ekipa ljudi, ki razmišljamo drugače, vsak dan živi v skladu s tem vodilom in ga uporablja v vašo korist.

Ko govorimo o razmišljanju zunaj okvirjev, to ni prazna fraza, temveč naš pristop k pravnem svetovanju, ki ga udejanjamo v vsakodnevnem delu.

Mag. dr. Mirko Silvo Tischler

Za vas kot našo stranko to pomeni, da vaše interese zastopajo pravniki, ki s svojim načinom razmišljanja presegajo okvire gospodarskih dejavnosti in sistemov, to interdisciplinarno mišljenje pa dopolnjuje njihovo znanje s področja gospodarstva. To praktično znanje vključujemo v svojo odvetniško dejavnost. Takšne so naše nekonvencionalne sestavine za najuspešnejšo rešitev!

Mrežno se posvetujemo za vašo pravico

Lahko se zanesete na mrežo naših pisarn, ki sega daleč čez meje Avstrije, ko zastopamo vaše interese na presečišču gospodarstva in prava. Po potrebi v reševanje problema vključimo še druge svetovalce ali ponudnike storitev doma in v tujini. S tem pristopom nam uspe že preventivno preprečiti marsikateri pravni problem in tudi rešiti še tako zapletene primere. Tako je to, kadar ima nekdo prav!

Nudimo podporo strankam iz najrazličnejših gospodarskih panog tudi pri razreševanju sporov in glede vseh pravnih vprašanj jim svetujemo na način, ki je v njihovo popolno zadovoljstvo. Naši pravniki so zaupanja vredne osebnosti s poglobljenim in raznolikim znanjem, ki so ga pridobili na domačih in tujih univerzah, pa tudi s širokim naborom izkušenj v mednarodnem okolju in z različnimi jeziki. 

Z našim strokovnim znanjem, poznavanjem gospodarskih razmer in sposobnostjo prepoznavanja tega, kar je bistveno, želimo izpolniti visoka pričakovanja svojih strank v vse bolj kompleksnem družbenem okolju. Preizkušena mednarodna mreža partnerskih odvetniških pisarn nam pri opravljanju naših čezmejnih nalog zagotavlja prav takšno učinkovitost in kakovost dela, za katero smo znani ne samo v Sloveniji, temveč tudi na področju Balkana.

Mag. dr. Mirko Silvo Tischler

Mag. dr. Mirko Silvo Tischler je strokovnjak za gospodarsko pravo z več kot tridesetletnimi izkušnjami kot odvetnik v Sloveniji in Avstriji.

Po študiju prava na Univerzi v Gradcu se je zaposlil v priznani odvetniški pisarni dr. Johanna Tischlerja v Borovljah, kjer je poleg avstrijskih pravnih zadev obravnaval predvsem  pravne zadeve vezane na celotno področja takratne Jugoslavije. Že tedaj je tesno sodeloval s pravno pisarno v Ljubljani in okoli 35 zastopništvi v nekdanji Jugoslaviji. Leta 1990 je postal sodni tolmač za nemški jezik v Sloveniji in po študiju na Pravni fakulteti v Ljubljani opravil odvetniški izpit tudi v Jugoslaviji. Od leta 1991 je samostojen odvetnik v Republiki Sloveniji s sedežem v Ljubljani. Poleg tega ima pisarno tudi v Borovljah, kjer je registriran kot evropski odvetnik.

Kontaktirajte nas!

12 + 8 =

ODVETNIšKA PISARNA
Mag. Dr. Mirko Silvo Tischler d.o.o.
RECHTSANWALTSKANZLEI
Mag. Dr. Mirko Silvo Tischler GmbH

Trdinova 5/I
SI-1000 Ljubljana,
Tel.:+386 (0) 1434 76 12
Fax:+386 (0) 1432 02 87

office@mst-odvetnik.com
office@mst-rechtsanwalt.com

V KOOPERACIJI Z
Rechtsanwaltskanzlei
Mag. Emil Golob

Unterloibl 42
A - 9163 Unterbergen, Österreich
Tel.:+43 (0) 4227 22 210
Fax:+43 (0) 4227 22 210-20

Politika zasebnosti